måndag 1 september 2008

Vecka 35, 25 - 31 augusti 2008


Måndagen den 25 augusti.
10,8 kg vikten för dagen, Smal och skranglig säger Polarn trotts 4 dl pellets om dan, undrar om Royal Canin är rätt krubb. Tyvärr så kan jag inte påverka valet av mat. Det bestäms av överheten så det så. Inget speciellt att delge dagboken förutom kanske att Bill och Bull, Coisarna växer utav bara den. Hela dammen är ta mig fasen full av fisk. Dom där Guldfiskarna ynglar av sig utav bara den. Polarn säger att han måste decimera antalet, vad det nu betyder. Tur att man inte är fisk.

Tisdagen den 26 augusti.
Måste det alltid regna, dödstrist. Fast det är bra att det inte är så varmt det trivs jag bättre med. På eftermiddagarna så är jag ute nästan jämt. Polarn sitter inne och jobbar men sticker ut skallen ibland och kollar vad jag har för mig. Då brukar vi leka lite med mina ute leksaker. För övrigt så är det inget upphetsande som har hänt. Har heller inte ställt till med något sattyg, än så länge.

Onsdagen den 27 augusti.
I dag har jag i alla fall ställt till med sattyg. Snott en kartong med en Remol flaska i och tuggat sönder. Plastflaskan fick jag inte hål på och tur var väl det. Jag kan inte veta att vissa kartonger är förbjudna och vissa inte. Tidigare så har jag fått kartonger med gömda godisar i att sysselsätta mig med. Livet är inte lätt för en liten hund. Ett hushållspapper åkte med av bara farten, lättuggat. På kvällsprompan så träffade vi på en liten vit trasselsudd som hette Sigge, fyra månader gammal. Han var rätt kul att busa med en stund. Hundkurserna har börjat. Pyret skall kolla om det finns något som kan passa mig.

Torsdagen den 28 augusti.
I dag på morgonprompan så var jag inte direkt poppis. När vi gick förbi hagarna med hästarna så passade jag på att springa in till en fläckig Shetlands Ponny för att kolla hur han mådde. Han verkade lite ilsken för han började att springa efter mig. Så när Polarn upptäckte att jag var borta och ropade på mig så sprang jag snabbt ut ur hagen igen. Ovett fick jag som väntat. Polarn sa att det var tur att ingen såg det. I fortsättningen så blir det koppel förbi hagarna har det bestämts.

Fredagen den 29 augusti.
Gäster skall det komma ikväll igen. Då blir det sent som vanlig. Och det blev det. Fattar inte hur dom orkar sitta timme efter timme och babbla. Men det tycks tydligen vara trevligt. Det är aldrig någon gäst som har med sig en hundpolare som jag kan babbla med. Det är bara Annica som ibland har med sig knäppisen Zero. Det är bra med Gäster för då så får jag vara i förbjudna rummet. På natten när Gästerna gått så hoppade jag upp och rullade ihop mig i en av fåtöljerna. Förvisad snabbt som fan när det upptäcktes. God natt.

Lördagen den 30 augusti.
I dag så har vi varit ute och plockat svamp i Fästingskogen, fy farao vad fästingar, efter svampprompan så hade jag minst 10 snubbiga Fästingar som kröp omkring i pälsen. Några hade redan hunnit bita sig fast. Vi var i Annicas skog. Zero var jag lite skraj för, inte så konstigt eftersom den djäkeln bet mig sist vi träffades. Men någon gång i framtiden så kall jag ge honom på moppen ordentligt. Pyret och jag var och kollade på Gilbert grav. Han ligger nämligen begraven där i en hage. Pyret rensade lite så att gravstenen syntes lite bättre. Dagen eftertrötta var vi efter fredagens party så ljuset släcktes rätt så tidigt. God natt.

Söndagen den 31 augusti.
Långprompa på morgonen, jag skulle tröttas ut, det skull spelas golf. Golfrundan blev inte så lång, det regnade tydligen mest hela tiden så Pyret kom hem efter nio hål. Och synd var ju det för då åkte man ju upp på trimbordet i en faslig fart. Fans en del att ta bort inför nästa veckas utställning. I annat fall så helgades vilodagen inte speciellt mycket. ”En Prinsessas dagbok 2” tittade vi på. Glamoröst att vara en Prinsessa, hon fick göra allt hon ville, nästan. Nu skall jag drömma om allt som jag få göra, det blir en kort dröm. God natt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida