onsdag 6 augusti 2008

Vecka 31, 28 juli - 3 augusti 2008


Måndagen den 28 juli
Det blev ändring i tidtabellen efter morgonprompan. Tommy hade fått varuleveranser till butiken, personal sjuk, saknades arbetskraft, Polarn ryckte in och lite senare även Pyret. Pisstråkig dag för mig fick sitta fängslad på rummet alternerat med att gå i koppel. Men i morgon då skulle vi i alla fall åka hem. Prompade lite på kvällen. En lugn afton, tidigt i säng.

Tisdagen den 29 juli.
Morgonprompa och sedan bar det iväg hem till Viggan. Vi rastade som vanligt vid Ångersjö där det fikades. Fika för mig är filmjölk, gott, gott. Jag ägnade kvällen åt att busa med mina leksaker. Men himmel vad varmt det är 28 grader, lite väl mycket för en liten hund. Det kanske svalnar till tills i morgon. I kväll är det ingen ide att försöka att hoppa upp i sängen, åter till vardagen. Bäste vännen får nöja sig med att ligga i sin egen ”bädd” och det är inte direkt jämförbart med Hästens sängar så det så. Nu skall jag knoppa. God natt.

Onsdagen den 30 juli.
Vägning, 10,3 kg i stort sett lika som förra veckan. Kanske att jag inte blir större, vi får väll se. 29 grader i skuggan puuuuuuuuuuuuu. Ligger mest och slöar. Det är för varmt för aktiviteter under dagtid. I dag hände det Frasse kom på besök. En stor Fasantupp. Polarn berättade att han kommit regelbundet de senaste åren morgon ock kväll för att få mat. Han matas med bröd. Han var jättestor. Stod på balkongen och kollade medans han åt bröd. Viste att altandörren var öppen så efter en stund så drog jag ut och fick fart på honom. Vilket liv när han flaxade iväg. Är det någon som jag skall hålla koll på så är det Frasse.

Torsdagen den 31 juli – söndagen den 3 augusti
Varma och trista dagar jag orkar inte skriva någon dagbok det får bli en sammanfattning resten av veckan. Förresten så har det inte hänt något speciellt. Kvällsprompan är bäst då är det svalast ute. Frasse har fått sig en omgång. Klo och trimning som söndagsnöje. I morgon så börjar Pyret att jobba, semestern slut. God natt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida